Före och efter till framtiden!

Träningsveckan har börjat bra!

Tänkte jag skulle dela med mig av en bild!

Helgen!

Oj vilken utmaning som stod för dörren när en konferens med oregelbundna tider, massa mat och god dryck och ingen träning stod för dörren i helgen. När ajg vägde mig imorse var jag beredd på bekslag, men icke då! Vågen var oförändrad :O)

Så nu är det träning och slutspurt som gäller för resten av veckan!

Så gårdagens mätning!

Ligger just nu på 33 % fett i kroppen, 25,9 i BMI. 85 cm i midja! 73 kilo. Från förra mätningen hade jag gått ner 2 hg i fett :O) Men hade mer vätska i kroppen denna gång. Jag går åt rätt håll iallafall och ligger enligt tabellerna precis på normalvikt gällande fettprocenten men lite för högt i midja och BMI ( som jag inte bör räkna då den inte tar hänsyn till muskler)

Så härifrån är det slutspurt som gäller! Idag är det min vilodag från träning, ska till Tranås badhotell med jobbet på kurs, men har lagt in en massage innan middagen- vardagslyx!

Stora muskler ger större träningsvärk :O)

Så idag fick jag betala för gårdagens bravader! Är helt slut i låren, cyklingen till gymmet var inte roligt, sen att crosstrainern 40 min kändes tyngre också gjorde att jag insåg att gårdagens träning nog gjorde sitt! Så på gymmet imorse efter crosstrainern blev det enbart överkropp, iform av biceps, triceps, delta, bröst och skuldra. Skönt! Om ca 2 timmar stundar mätningen!

Dagens träning!

Gillar sådana dagar då det blir massa extra träning som man inte räknat med. Min plan för dagen var 40 min morgonpromenad + styrketräning på eftermiddagen, men slutar med, morgonpromenad, styrketräning, promenad med vän, avslut med innebandylaget som innebär en hel del tävlingar och fysisk rörelse... me like! Måste bara äta något bra nu, så inte träningen är förgäves :O)

Ha en skön kväll i solen!

Från 84 kg till 73!

Min slutspurt är ju resultatet av en längre resa sedan i somras. Nu när 11 kg försvunnit från kroppen och jag är mer inriktad på fettprocenten så är det väldigt roligt att träna. Solen gör ju det också lättare att komma ut på min morgonpromnad.

Jag älskar att bygga muskler, eftersom det har jag väldigt lätt för, men jag måste också lägga fokus på fettförbränning och då är crosstrainern och mina promenadskor mina vänner.
P.g.a dåligt vänsterknä så får jag varken löpa eller hoppa, så då gäller det att hitta andra aktiviteter som gör att pulsen går upp i 60% ungefär.

Men det ska väl inte vara så svårt! :O) Är det något som ger energi så är det morgonpromenader i solen!


Välkommen till min slutspurt!

Denna blogg är mestadels framtagen för att ge mig själv lite sund motivation och ibland ett lite spark i baken.
En vän till mig skrev i ett mail till mig att jag ska sträva efter att var den bästa Lotta. Jag tänkte jag skulle följa hennes råd och inte jämföra mig med andra utan bara försöka göra de positiva valen för att jag ska bli det bästa av mig själv. Imorgon ska jag göra en kroppsmätning, vikt, fettprocent, muskelmassa m.m. Det får vara min utgångspunkt för denna blogg. Självklart så är det långsiktiga målet också att behålla denna måbra-känsla även när jag blivit fru Dahm.

Så välkommen till denna sida och min väg mot en nöjd och vacker brud i junimånad!


RSS 2.0